Doc&Booff

docboof

Alles voor je huisdier hebben we nu ook online!
Nederlandse dierenartsen hebben hun eigen webshop Doc&Booff gelanceerd. Wij zijn hier ook bij aangesloten. Op Doc&Booff is alles verkrijgbaar wat nodig is voor je gezelschaps-dier; preventieve voeding, verschillende voedingslijnen en diëten, vlooienmiddelen, ligmanden, speeltjes etc. Uiteraard met belangrijke praktische tips en adviezen voor het welzijn en de gezondheid van uw huisdier.

Haal je bestelling bij ons af of laat het thuisbezorgen
Je kunt zelf kiezen waar je je bestelling laat bezorgen. Bij een bestelling vanaf € 39,50 wordt het pakketje gratis thuisbezorgd. Maar het is ook mogelijk om je online bestelling op onze praktijk af te halen. Je betaalt dan nooit bezorgkosten, kiest je eigen afhaalmoment en als je nog vragen hebt kun je ze gelijk aan ons stellen! Daarbij krijg je direct 10% korting bij de eerste bestelling, als je voor 21u besteld ligt de bestelling de volgende dag klaar, ontvang je een e-mail als de bestelling klaarligt bij de dierenkliniek en heb je vanaf dan 4 weken de tijd om de bestelling op te halen.

Zorg en vertrouwen
Wij beseffen maar al te goed dat de zorg van je huisdier iets is wat gepaard gaat met vertrouwen. Daarom kun je voor ieder dier een speciaal dierenprofiel opstellen en ons toegang geven tot je gegevens. Dankzij dit dierenprofiel krijg je handige tips en adviezen over hoe je jouw dier gelukkig en gezond houdt gedurende alle levensfasen. Wij gaan voor de juiste zorg net dat stapje verder.

Welkom bij Doc&Booff.
Ga dus naar www.docbooff.nl om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat je nodig hebt voor jouw huisdier. Wij bieden je scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring.