Konijnen en Knaagdieren

 

Dierenarts Jeroen Kusters is naast zijn reguliere werkzaamheden tevens ook bijzonder geïnteresseerd in konijnen en kleine knaagdieren. Hij heeft in dit vakgebied diverse na scholingen gevolgd.
Konijnen en knaagdieren kunnen te maken krijgen met andere gezondheidsklachten dan honden en katten en vereisen daarom ook een andere medische aanpak. Vooral gebitsproblemen moeten vroegtijdig gesignaleerd en behandeld worden om verdere complicaties te vermijden. Ook klachten van de darmen, de huid en baarmoederontstekingen zien we regelmatig in de praktijk en moeten gericht behandeld worden. Tevens zijn preventieve maatregelen erg belangrijk, met name inentingen, de juiste complete voeding, correcte huisvesting etc.
Graag begeleid dierenarts Jeroen Kusters u in de verzorging en gezondheid van uw konijn en knaagdier.

Tevens heeft Dierenkliniek Kusters een samenwerkingsverband met Intratuin Maastricht. Elke donderdag is Jeroen Kusters tussen 16.00u en 17.00u aanwezig bij de Intratuin. Alle aanwezige konijnen en knaagdieren krijgen dan een gezondheidscontrole. Ook staat hij dan graag de klanten van Intratuin te woord met alle vragen over hun huisdier. Indien u een konijn of knaagdier aanschaft bij Intratuin krijgt u tegen een flink gereduceerd tarief een vaccinatieconsult voor uw konijn,  incl geslachtsbepaling en gezondheidscontrole.

In het voorjaar schenken we extra aandacht aan de konijnen en knaagdieren.
Bekijk onze STER-voordeel acties bij thema konijnen en knaagdieren!